Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Skala och koka potatisen och skär under tiden alla grönsakerna. Dressing. Koka upp vatten + buljongtärning, låt svalna och blanda med resten av dressingingredienserna
Här kommer ett gammalt och väl använt recept ur min mors gömmor. Det var en ständigt återkommande bjudrätt som tillagades till allt från konfirmation till födelsedagar
Ingredienser (1 port. ) 3 msk havregryn 1 msk jordnötssmör 2 msk kvarg Fyllning 1/2 banan 1 msk jordnötssmör 1/2 msk kakao - Blanda kvargen och jordnötssmöret - Häll ner havregrynen och blanda samman till en fast smet - Fördela smeten till ett "pajskal" -
Hade lite olika smårätter på Hannas konfirmation, här är recept på den goda pastasalladen. 350 gram pasta 5 msk majonäs 1 bruk creme fraiche 2 msk olja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk dijonsenap 3 pressade vitlöksklyftor 1/2-1 dl hackad dill Salt, svartpeppar