200 gr smör1 dl socker260 gr glutenfri mjölmix(jag använde sempers fin mixför den innhåller inge vetestärkelse)1 tsk vaniljsocker1 äggdumlekolornoblessealuminiumformar. Grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 10-15 minuter. 1 dl socker. 1 tsk vaniljsocker. 1 äggdumlekolornoblessealuminiumformar
Bred ut smeten jämnt i långpannan och grädda kakan i mitten av ugnen ca 15-18 min. 1 - 2 dl hackade mandlar (kan rostas i stekpanna först). 100 g vit choklad (grovt hackad). 1 dl russin. 100 g mörk choklad
Jag tycker glasyren var lite för söt, ändå minskade jag vaniljsockret med en hel matsked (det ska egentligen vara 4 msk), så nästa gång blir det nog ½ dl muscovadoråsocker och 1 dl rörsocker i glasyren. 6 dl (420 g) Semper Fin Mix (Glutenfritt mjöl). 100 g laktosfritt smör. 1 ½ dl rörsocker