Rå sallade

Rå sallade

  • 6 Recept
Blomkålsmos

Blomkålsmos

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 huvud blomkål , 1 stort huvud, alt 2 mindre 2 dl grädde 50 gram smör Köp receptet
inlagd brysselkål

inlagd brysselkål

Lättkokt med en god rapsolja och lite flingsalt eller råstekt i smör och olja, så föredrar jag brysselkålen
PS Klassiker: Kimchi

PS Klassiker: Kimchi

Make Kimchi är en enkel kimchi gjord på kinakål. Receptet ger ca 1 liter, eller två stora burkar med tättslutande bygellock
KIMCHI!!!

KIMCHI!!!

marinerat och stekt kött, ris, spenat eller bok choi, kimchi, andra inlagda och råa grönsaker och ett ägg
Kimchi, koreanskt tilltugg

Kimchi, koreanskt tilltugg

Häll av vattnet från kålen/rättikan och tillsätt kryddblandningen, blanda väl. Klyftorna från en hel vitlök
Kimchi, den koreanska surkålen

Kimchi, den koreanska surkålen

Kimchi, Koreas vanligaste sidorätt står det på Wikipedia. Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet