min kokbok

min kokbok

  • 5 Recept
Mango- och hallonpaj med knäckig smuldeg

Mango- och hallonpaj med knäckig smuldeg

Och så min favorit-smuldeg (som du hittar på fler ställen på denna blogg). Grädda pajen i mitten av ugnen i 20-25 minuter, tills smuldegen har fått fin färg och frukten har börjat "bubbla"
Filbullar!

Filbullar!

Strö över pärlsocker och grädda i 225 grader i ca 10-12 min. Sååååå enkla att baka och sååååå goda att äta är dessa filbullar
Grönkålschips - se & gör

Grönkålschips - se & gör

Rosta i ugnen på 150 grader i 15 min (bladen ska mörkna något och kännas krispiga). 15 min. Riv grönkålen och lägg bladen på en plåt
Kyckling i sötsur sås – precis som på restaurang!!

Kyckling i sötsur sås – precis som på restaurang!!

Skär kycklingen i mindre bitar. Skär kycklingen i mindre bitar. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen. Lägg alla bitar i en stor påse (minst 3 liters) och häll i maizenan. Stoppa in kycklingen i ugnen i ca 30 minuter, men vänd kycklingen 2-3 gånger under tiden så att inte såsen bränns. ca 30 minuter