Ägg a´la Skanör Koka potatis ( Låt stå kallt ,helst 1 dag ). Tärna potatisen , skinkan. Koka & hacka äggen. Lägg potatis i en form sedan skinkan & sist äggen Matklubben.nu
Creme brûlée med Sous vide Äntligen har jag köpt en Sous vide, den kommer bli rolig att lära sig. Min favoritdessert är crème brûlée och det är perfekt att göra i Sous vide Lolos Matblogg
Torskrygg sous vide Tillaga fisken till perfekt temperatur med sous vide. Sous vide är ett speciellt sätt att värmebehandla mat på, utvecklat i Frankrike under 1970-talet Receptbloggen.com
Lax sous vide med sparris och hollandaise Ibland vet jag inte hur jag lyckas. Sluta jobbet, gå på bolaget, handla mat, komma hem, löpträna, slipa bänkskivorna till stekhällen, olja in samma bänkskivor, lägga tillbaka plåten under utekaminen, och sedan göra rent grillen på in- och utsida Karlstein