Häromdagen hade min äldsta pojk haft hemkunskap i skolan,de hade bakat så kallade hastbullar. Han ville gärna baka dem hemma oxå,så idag gjorde vi helt enkelt det
att få bra resultat med varmluft. Om du använder vanlig ugn så. Sätt på ugnen på 250°C (över- och undervärme) eller 200°C varmluft, så att ugnen hinner bli varm tills du vispat ihop smeten. Grädda mitt i ugnen i 250°C i 5 minuter. Om du har varmluftsfunktion i din ugn grädda den då i mitten i 200. grader i 8 minuter inställd på varmluft
Förgrädda botten 12 min i ugn på 200 grader varmluft. Man behöver inte vara någon expert på att baka för att lyckas med dessa underbart goda citronrutor
Ugn. 175 grader, gärna varmluft. sätt ugnen på 175 grader och spänn fast bakplåtspapper i bottnen på formen och smöra och bröa sidorna på formen. Häll smeten i formen och grädda i nederdelen av ugnen i ca 30 minuter
Sätt på ugnen på ca 225 grader varmluft. Grädda i mitten av ugnen i ca 8-10 min. Woop ili woop snart är det lucia och det är den tid på året vi frossar i härligt gyllenbruna lussekatter
Grädda i mitten av ugnen på 175 grader varmluft i ca 30-35 minuter. Glutenfri choklad och nöttårta. När vi var i Täby i lördags hade jag bakat en choklad och nöttårta som vi tog med oss dit och den kan man göra både gluten och laktosfri