Rabarbersill Skölj sillen och låt den rinna av. Varva sill, lök, persilja och resten av rabarbern i en burk. 1 paket inläggningssillMatklubben.nu
Sommarsill under medelhavstäcke Låt sillen rinna av väl och lägg den på ett stort fat. Klicka ut yoghurtblandningen över sillen. 2 burkar matjessill i bit (à 200 g) Matklubben.nu
Krämig matjessill Servera på sillbordet. Skär upp matjessillen i 1½ centimeter breda bitar. 500 g matjessillfiléer. Blanda ihop alla ingredienser till såsen Matklubben.nu
Paradissill 2 burkar matjessill à 200 gram. Blanda alla ingredienser noggrant och garnera med tomaterna. 4 hackade ägg Matklubben.nu
Hjortronsill med stjärnanis Häll av lagen från sillen. Varva sill, hjortron och rödlök i en burk, häll över lagen och låt stå i minst ett dygn innan den serveras 1 dl ättika. 5-minuterssillMatklubben.nu