Nachosnacks på grillen Fördela nachochipsen i Webers kycklinghållare. Toppa med riven cheddarost. Placera kycklinghållaren vid sidan om glöden Matklubben.nu
Korv med pinnbröd Blanda ihop degen. Förvärm korven på grillen. Dela degen i smala remsor och vira dem runt korven. Grilla tills brödet fått färg och är genombakat Matklubben.nu
Souvlaki Rör ihop marinaden. Skär köttet i jämnstora bitar ca 2 x 2 cm. Lägg dem i marinaden och marinera ca 30 min Matklubben.nu
Entrecôte med chèvrekräm Mosa osten, blanda den med crème fraiche och ev smulad rosmarin. Vispa till en fast kräm. Peppra köttet och pensla med olja Matklubben.nu
Marinad till vildsvin Marinaden räcker til ett kilo kött. Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Marineras i 48 timmar. Grilla köttet på en jämn glödbädd Matklubben.nu
Grillad halloumi med melonsalsa Skär halloumin i skivor och pensla med olja. Grilla eller stek den några min på varje sida. Skala, kärna ur och skär melonen i tärningar Matklubben.nu
Kryddiga kycklingvingar Blanda olja, soja, chilisås, paprikapulver, salt och vitlök. Vänd i kycklingvingarna och vänd runt dem väl Matklubben.nu
Mumsig majsröra Servera kall eller ljummen till grillat. Fräs purjolöken, paprika och majs i oljan. Tillsätt övriga ingredienser Matklubben.nu
Grönsakspaket från grillen Servera med grillat kött, fisk eller fågel. Skölj, kärna ur och hacka chili och paprika. Skala och finhacka löken Matklubben.nu
Grekisk biff med fetadressing Dela tomaterna i halvor. Smula fetaosten och rör ihop den med yoghurten och persiljan. Stek köttet och tomaterna i olja Matklubben.nu
Limemarinerad fläskytterfilé med mangosalsa Vispa ihop marinaden och marinera köttet i minst 3 immar eller helst över natten. Blanda alla ingredienser till salsan och låt stå i ett par timmar i kylen innan servering Matklubben.nu
Kubanska kotletter med mangosalsa Blanda samman ingredienserna till kryddblandningen. Pensla blandningen på köttet. Ställ i kylskåp i 3-4 timmar Matklubben.nu