Päronhalvor med chokladmousse Låt päronen rinna av och skär bort en liten bit på den runda sidan så att de står bättre. Vispa ihop moussen med mjölk enligt förpackningen Matklubben.nu
Vit chokladmousse Smält chokladen i mikrougnen ca 30 sek. Rör om så chokladen är riktigt smält. Rör i äggulorna en i taget Matklubben.nu
Cheesecake med bär Krossa kakorna och blanda med smält smör. Fördela i fyra martiniglas eller andra fina glas och tryck till med en sked Matklubben.nu
Apfelstrudel Värm ugnen till 200 grader. Rulla ut smördegen. Låt pappret ligga kvar som underlag. Blanda äpplen med socker, kanel, russin, citronskal och mandel Matklubben.nu
Pavlova Sätt ugnen på 225º. Vispa äggvitorna och salt till hårt skum. Tillsätt sockret och fortsätt vispa. Vispa tills smeten är hård och glansig, ca 10 min med elvisp Matklubben.nu
Chokladmousse med Baileys Bryt chokladen i bitar och lägg den i en vid glasskål. Smält chokladen över en kastrull med kokande vatten eller ca 3 minuter i mikron på full effekt Matklubben.nu