Efterrätter

Efterrätter

  • 6 Recept
Päronhalvor med chokladmousse

Päronhalvor med chokladmousse

Låt päronen rinna av och skär bort en liten bit på den runda sidan så att de står bättre. Vispa ihop moussen med mjölk enligt förpackningen
Vit chokladmousse

Vit chokladmousse

Smält chokladen i mikrougnen ca 30 sek. Rör om så chokladen är riktigt smält. Rör i äggulorna en i taget
Cheesecake med bär

Cheesecake med bär

Krossa kakorna och blanda med smält smör. Fördela i fyra martiniglas eller andra fina glas och tryck till med en sked
Apfelstrudel

Apfelstrudel

Värm ugnen till 200 grader. Rulla ut smördegen. Låt pappret ligga kvar som underlag. Blanda äpplen med socker, kanel, russin, citronskal och mandel
Pavlova

Pavlova

Sätt ugnen på 225º. Vispa äggvitorna och salt till hårt skum. Tillsätt sockret och fortsätt vispa. Vispa tills smeten är hård och glansig, ca 10 min med elvisp
Chokladmousse med Baileys

Chokladmousse med Baileys

Bryt chokladen i bitar och lägg den i en vid glasskål. Smält chokladen över en kastrull med kokande vatten eller ca 3 minuter i mikron på full effekt