Sätt ugnen på 200°C. Till en normalstor ugn behöver du 2-3 plåtar till en sats havreflarn. Grädda havreflarnen mitt i ugnen i 200°C i ca 5 minuter eller tills de har fått fin gyllengul färg. 25 tsk bakpulver
Tillsätt därefter oljan och blanda på nytt tills du får en posig massa. Skall bli ca 60 st drömmar á 20 gram styck. Gräddas i ugn i 20 minuter på 150 grader. 2 msk vaniljsocker
2. Kavla ut varje del till en platta, ca 25x50 cm. Skär rullen i ca 2 cm breda bitar och lägg dem i bullformar. Dela plattan i 20–25 remsor, vrid varje remsa till en snodd och vik ihop den till en knut. Låt bullarna jäsa övertäckta i 20–30 minuter. Värm under tiden ugnen till 250 grader. Ingrid Eriksson 125 gram smör , rumstempererat. 2 msk kanel , mald. 125 gram smör
( Flingsalt går att hoppa över om man vill ). 200 g smör. 2 dl mjölk. 2,5 tsk bakpulver. Mitt i ugnen 175° i ca 25 min. Steg 2, Glasyr. 2 dl florsocker. 2 tsk vaniljsocker. På Instagram heter jag @madameedithblogg 200 g smör. 2 dl mjölk. 2 dl florsocker