Häromdagen var vi på indisk restaurang och båda barnen tyckte maten var jättegod. Så när jag hittade den här "potatoe fry up" i Woman & Home Feel Good Food med indiska smaker tänkte jag att det tycker de nog också om
Igår var det dags att testlaga nästa indiska maträtt från loppisboken Hurry Curry, en vegetarisk rätt som inte gick hem hos den yngre generationen här hemma (har visst inte lyckats med mina egna råd och tips kring att få barnen nyfikna på nya smaker, som jag bland annat tar upp Här ) men vi vuxna gillade dock den annorlunda söt/starka kryddningen
1. Mixa alla ingredienserna till kryddpastan med en mixerstav till en slät, tjock smet. 2. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan
Idag mår jag lite bättre från dunderförkylningen. Det är så skönt att kunna känna vad maten smakar igen eftersom allt har smakat som papper de senaste dagarna och aptiten varit obefintlig