Lamm

Lamm

  • 4 Recept
Lammköttbullar i tomatsås

Lammköttbullar i tomatsås

500 g lammfärs. 1 ägg 0,5 dl mjölk 1 msk lökpulver 3 klyftor vitlök, pressade 2 msk franska örter 1 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar, malen 500 g lammfärs 100 g graviera (grekisk hårdost), finriven 25 g smör, att steka i 400 g krossade tomater 1 msk köttfond
Smarriga möra lammrev!

Smarriga möra lammrev!

Enligt dom som kan det här bäst, ska det alltid finnas med ett par kryddor när man tillagar lamm, och det är vitlök- och eller basilika
LAMMLÄGG MED RATATOUILLE

LAMMLÄGG MED RATATOUILLE

Hade ett paket med lammlägg i frysen och följde Per Morbergs recept med ratatouille från Vin & Mat guiden här