kyckling 1

kyckling 1

  • 1 Recept
KYCKLING KORMA

KYCKLING KORMA

Lägg i kycklingbitar. 4 persca 900 g kycklingfilé1 stor gul lök3 klyftor vitlök1/2 tsk mald kanel1 tsk mald koriander1 tsk gurkmeja1 tsk mald kardemumma1/2 tsk cayennepeppar1 dl mandelmjöl3 msk riven ingefära1/2kycklingbuljongtärning11/2 dl matlagningsyoghurt2 dl kokosmjölk2 msk pressad citron1/2 tsk saltsmör och olivolja till stekningGÖR SÅ HÄR. Skär kycklingen i mindre bitar ca 3x3 cm. Koka på medelvärme i ca 10 min. ca 900 g kycklingfilé. 1 stor gul lök. 1/2 tsk mald kanel. 1 tsk mald koriander. 1 tsk gurkmeja. 1 tsk mald kardemumma. 1/2 tsk cayennepeppar. 1 dl mandelmjöl. 1/2kycklingbuljong tärning. 11/2 dl matlagningsyoghurt. 1/2 tsk salt