Nu är det lördag igen och dax för ett nytt recept. Vi har haft de små godingarna på övernattning och passade på att plocka lite svamp… vilket var alldeles nytt för M&M
Skölj och tärna tomat och paprika. Skala och finhacka rödlök och chili. Skala och riv ingefära. Blanda i en skål och tillsätt finhackad koriander samt limeskal- och saft
Om du vill ha en tjockare sås, red den med lite maizena blandat i vatten. Torsk är en av mina favoritfiskar, och den är återigen helt ok att äta då man kan få tag i finfin odlad torsk
Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Skär kycklingfilén i strimlor och baconen i bitar. Bryn kycklingen och baconet, salta och peppra. Strimla paprikorna i bitar och bryn paprika och purjolöken en stund med champinjonerna utan att det tar färg