Ännu en himmelsk paj med rabarber fick jag smaka på koloniområdet. Det var Liliana som bakat den underbara kombo rabarber ochtosca, så bakade en egen glutenfri variant av den
Vispa crème fraichen, först blir den tunn sedan tjock. Rör ner äggula ochflorsocker i crème fraichen. Lägg ett lager maränger i bot-ten på en form med löstagbar kant
Det var länge sen jag bakade en cheesecake och jag som älskar cheesecake. Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Choklad mördeg. Arbeta ihop allt till en deg. Kavla ut degen och fyll dina pajformar. Riesen kolor. Smält ihop allt till fyllningen över vattenbad eller under omrörning i gryta
Klä en springform med bakplåtspapper i bottenoch på sidorna. Smält smöret och låt svalna något. Rör ner alla övriga ingredienserna till smeten och vispa till en jämn smet