Ingredienser 4 bit(ar) oxfilé , à 160 g 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar 2 cl Konjak Grönpepparsås med chili 1 msk smör 2 dl vatten 2 msk Konjak 1,5 dl grädde 1,5 msk kalvfond 1 odefinierad vitpeppar 2 msk grönpeppar , i lag 0,5 msk senap , 0,5-1 msk, fransk matlagningssenap 1 odefinierad maizena , plus vatten 1 tsk chiliflakes , eller färsk chili 1 odefinierad salt 1 odefinierad sojakulör Köp receptet
Ingredienser Mustig Köttgryta För 4-6 personer 1 kg högrev 400 gram champinjoner 2 st gul lök 4 st lagerblad 1 tsk himalayasalt/havssalt 1 tsk kryddpepparkorn 1 st stor kvist rosmarin 2 dl vatten ( kan eventuellt behövas något mer beroende på vilken gryta du har, ska precis täcka köttet) 1 st äpple 2 st morot Efter tycke & smak arrowrot Efter tycke & smak persilja Bryn i animaliskt fett, ghee eller kokosolja Husgeråd Kniv Måttsats Stekgryta