Pajer

Pajer

  • 3 Recept
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Smuldeg

Smuldeg

Ugn 225℃. 150g smör. 6 msk strösocker. 1 1/2 dl vetemjöl. 2 1/2 dl havregryn. Ta fram smöret så de blir rumsvarmt
Klassisk smulpaj med äpple

Klassisk smulpaj med äpple

6 portioner. Värm ugnen till 225 grader. Skala och kärna ur äpplena. Skär sedan i smala klyftor och fördela i en smord ugnsfast form