Morotsbröd - favorit i repris. Finns det något godare än nybakat bröd till helgfrukosten. Så, jag vill påminna er om mitt absoluta favoritbröd - mitt morotsbröd
Låt bröden svalna en stund i formarna innan du stjälper ur dem. Blanda samman alla mjölsorter, havregryn, linfrö, salt, bakpulver och bikarbonat i en bunke
(ca 6-7 bröd). Rör ihop allt och klicka ut till 6-7 st ”bröd”. ca 6-7 bröd. 6-7 st ”bröd”. Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott
Bananer som åldras mognar, blir sötare och godare efter hand men passerar så småningom det alltför bruna stadiet och då, då ska du passa på att göra goda bröd eller kakor av dem
Precis som detta bananbröd. Den kan både ätas till frukost och mellanmål, gärna med nötsmör eller ost på, och den kan ätas som fikabröd eller till efterrätt med någon god vaniljhistoria och bär