Igår åt jag den här riktigt goda laxen som hade en krämig och god smak. Enkel att laga var den också. Själv så kommer jag att laga den snart igen, så gör det ni med
När vi kom hem var klockan rätt mycket och jag var helt slut, med en förkylning på gång, så jag rörde snabbt ihop en tonfisksås med sojabönor till middag
Lägg ner fisken och låt den sjuda några minuter. Lägg ner fisken och låt den sjuda några minuter. 600 g fisktärningar (t ex lax, hoki, kolja). 600 g fisktärningar (t ex lax, hoki, kolja)
4 2 förp tonfisk i vatten (à 185 g) 2 dl matyoghurt 2 msk sweet chilisås salt och peppar 1/4 isbergssalladshuvud 2 tomater 4 hamburgerbröd Till servering stavar av grönsaker t ex
Skiva och lägg i det halvtinade fiskblocket. Salta och peppra fisken. Hacka purjolök, rödlök och champinjoner och lägg över fisken Blanda crème fraiche, grädde, tomatpuré, sambal oelek, hackad vitlök och krossade tomater i en skål