Kycklingfilé i dragonsås. 4 port. 4 kycklingfiléer1 gul lök2 msk tomatpuré1 msk torkad dragon1 tärning kycklingbuljong5 dl grädde, valfri sortsaltpepparBörja med att bryna filéerna runt om i en stekpanna
Kyckling är godast när den fått ligga i marinad i några timmar så att kycklingen drar åt sig alla de goda smakerna, därför brukar jag låta kycklingen vila i marinad i kylskåpet i några timmar innan tillagning
Bekvämt och gott som plockmat eller till middag. Här serverar jag kycklingbenen tillsammans med rostade rotsaker och en senapskräm - det blir en hel middag
Här kommer en sill som visade sig vara oväntat välbalanserad. Trots att det är mycket rödvin i den tar det inte över smaken utan blir härligt kryddig tillsammans med alla andra ingredienser
Min kärlek hittade detta receptet och sa att det här borde vi testa. Jag tyckte det lät gott, plus att jag hade älgfärs i frysen som jag lika gärna kunde använda till detta
Riktig krämig gratäng är denna. Den är snabblagad och väldigt god. Blev en stor hit här hemma. Trodde aldrig barnen skulle äta sötpotatis men dom gillade den
Barnens älskade soppa, cowboy. Vilket barn tycker inte om den. Här hemma älskar alla den. Brukar även göra några pannkakor och även servera lite bröd till den
Korv är enkelt men gott. Och det är inte dyrt heller att tillaga det. Så idag funderade jag helt enkelt vad jag skulle göra och då blev det Korvstroganoff med bacon