Bananen gör brödet lite sött, men jag tycker inte att bananen tar över smaken. Dessa scones gör jag ett par gånger i veckan och gör jag dubbel-tredubbelsats fryser jag in
Det är däremot lite svårare om man av någon anledning vill dra ner på kolhydraterna i kosten, inte tål gluten eller har tröttnat på salladsblad som "bröd"
1 dl brödsirap. Blanda alla ingredienser till en gröt. Dela sedan upp den i två bakpappersklädda långformar och grädda i nedre delen av ugnen på 150 grader i ca 2 timmar
Det här brödet innehåller ingen sirap vilket många liknande bröd gör utan får sin sötma av torkade aprikoser och sin saftighet av yoghurt tillsammans med rivet äpple
Nyttigt bröd - Hälsobröd. Detta brödet innehåller många nyttigheter. Skåra rutor i brödet. (innan gräddning kan du pensla brödet med vatten och strö över lite fiberhavregryn)