Jag gjorde mitt första (och säkert enda) julgodis igår. Det blev en nyttigare variant av Bounty eftersom jag inte kunde gå loss på grädde och mjölkchoklad hoppade jag även vitt socker
Som vi skrev redan i torsdagens inlägg så är det en hel del fisk som hamnar i våra magar, och tänk att det åter igen i dag serveras fisk här på bloggen
Skär löken, paprikan och sellerin. Skär potatisen i bitar. Grovriv vitlöken. Häll 1. 8 l vatten i en gryta. Tillsätt potatisen, paprikan, sellerin, vitlöken, krossade tomater, 4 grönsaksbuljongtärningar och låt sjuda tills det blir mjukare
Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
Idag blev jag sugen på att baka bröd igen, så jag bakade dom här frallorna. ) Jag tyckte konsistensen på dem blev jättebra, men jag är inte så förtjust i kryddigt bröd
Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Det blev det till middag i kväll. Jag började med att följa ett recept jag hade men svängde sedan av när jag insåg att jag inte hade alla ingredienser hemma
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
När vi var många runt bordet i helgen passade jag på att leta fram ett gammalt favoritrecept. Eller gammalt kanske är att ta i……men några år har det allt på nacken
Preheat oven to 425°F and line a baking sheet with parchment paper or a silicone baking mat. To rice the cauliflower I cored it and broke it into florets