Dessert

Dessert

  • 5 Recept
Peach Melba med kokosgrädde, vegansk maräng och kanderade pistagenötter

Peach Melba med kokosgrädde, vegansk maräng och kanderade pistagenötter

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Veganska maränger 380 gram kikärter 0,25 st citron(er) 0,5 tsk vaniljsocker 1,5 dl strösocker Kanderade pistagenötter 1 tsk agavesirap 50 gram pistagenötter , skalade Peach Melba 500 gram hallonsorbet 500 gram mangosorbet 400 ml vispbar kokosgrädde 0,5 st citron(er) 200 gram persika(or) 125 gram färska hallon 0,25 kruka(or) färsk mynta Köp receptet
Ottos hallontårta - Sara Bäckmo

Ottos hallontårta - Sara Bäckmo

Ingredienser2 ägg2 dl socker50 g smör eller margarin1 dl mjölk eller vatten3 dl vetemjöl1 1/1 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker3 dl vispgrädde3 msk svartvinbärssylt3 dl hallonhallon att garnera med