Jag fortsätter experimentera med alla former av raw food-bollar och hittar nya varianter varje gång. Är skapligt insnöad på det här med choklad som huvudsmak men har lovat mig själv att nästa gång måste det blir något annat
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet
Frukostvåffla på skrädmjöl med kokosgrädde och chia-/hallonsyltVåfflor brukar inte normalt sammankopplas med hälsosam mat, men det här är ett riktigt bra alternativt som både uppskattas av kroppen och av smaklökarna
Mockarutor - RawstyleEn klassisker, men här i betydligt hälsosammare tappning. Lätta att blanda ihop och kräver ingen tillagning i ugn - endast en stund i frys eller kyl för att de ska "stelna"
Kryddblandningen som jag använde för att smaksätta mina bollar är en blandning jag har i en liten burk och som jag snabbt tar till för att smaksätta t ex äpplekakor eller andra äppelefterrätter