bröd

bröd

  • 3 Recept
Gräddfilsbröd med vallmofrön

Gräddfilsbröd med vallmofrön

Hade lite gräddfil över hemma som jag inte visste vad jag skulle göra med, hittade ett recept på vallmobröd med gräddfil i, mycket gott då jag gillar vallmofrön och detta bröd passar även utmärkt att rosta
Tebirkes – Danska vallmobröd

Tebirkes – Danska vallmobröd

Lägg bitarna på plåtar klädda med bakplåtspapper och låt bröden jäsa i rumstemperatur i cirka 1–1 1/2 timme. Grädda vid 200° i 15 minuter, eller tills bröden är gyllenbruna. Lägg bitarna på plåtar klädda med bakplåtspapper och låt bröden jäsa i rumstemperatur i cirka 1–1 1/2 timme. Grädda vid 200° i 15 minuter, eller tills bröden är gyllenbruna
Nyttigt bröd

Nyttigt bröd

Smörj en brödform och häll sedan i smeten. Nyttigt bröd. Du behöver. 6 dl fullkorn grahamsmjöl. 6 dl filmjölk