Pasta

Pasta

  • 3 Recept
Pressylta

Pressylta

Kokspad. Koka upp vatten, salt, purjolök, skalade och delade morötter, kryddpeppar, svartpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta
Pastagratäng med fläskfilé och kantareller

Pastagratäng med fläskfilé och kantareller

Vänd ner pastan i den frästa löken och köttet, svampen med zuccinin, bacon och tomaterna. Ingredienser för 4 person4 portioner pasta, ex skruvar, snäckor, penneSmör till formen1-2 tsk olivoljaPepparFyllning1 stor gul lök400 g fläskfilé eller kycklingfilé1 liter kantareller1 liten zuccini1 pkt bacon1 dl marinerade soltorkade tomater3-4 msk smörÄggstanning1 burk ricotta, 250 gr2 dl riven gratängost2 dl creme fraiche2 ägg3 msk rostade pinjenötterSaltPepparTill garnering3-4 msk flagad parmesan3 msk hackad persiljaGör så härKoka pastan och låt den rinna av. 4 portioner pasta, ex skruvar, snäckor, penne