Leilas pizzadeg Blanda jäst, socker, salt, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg www.koket.se
Pizzadeg Kavla ut till tunna pizzor på lätt mjölat bakbord. Så gott som omöjligt att få pizzorna runda. Syrran och hennes man kom på middag och jag gjorde 3 pizzor, räckte gott och väl till 4 vuxna. (4 pizzor). 3 pizzor. (4 pizzor) En doft av Nybakt
Italiensk Pizzadeg Smula jästen i en bunk för att sedan röra om det i fingervarmt vatten. Tillsätt sedan olja och salt. Tillsätt mjöl successivt Tasteline
Pizza på mjukt tunnbröd med bbq-kyckling och mozzarella Hittade ett spännande och enkelt recept på Goda Middan (tror jag att det var). Så det blev enkelt och smidigt till fredagsmyset Smaskelismaskens