Det här paj skalet är naturligt glutenfritt riktigt bra, det håller i hop, smular ej och är frasigt, jag fyllde min paj med broccoli, bacon och körsbärstomater men du kan ju fylla din med vad du vill
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Just nu följer jag programmet Hela England bakar på TV. För några veckor sedan bakade deltagarna scones och dem fick Paul Hollywood´s recept att utgå ifrån
De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat. Antagligen de e n k l a s t e också. Gröten i degen gör frallorna sååå sjukt saftiga och jag ljuger inte om jag säger att jag skulle kunna äta upp en halv sats utan problem
Här kommer recept på vaniljkräm som är jättegod och enkel att göra. Hemmagjord vaniljkräm är så himla mycket godare än de som man kan köpa färdiga i livsmedelsbutikerna så det är väl värt att göra egen