Kall Sås

Kall Sås

  • 4 Recept
Magnus Kebabsås

Magnus Kebabsås

Ett annat gott råd är att använda lite Harissa(en starkare pepparsås). 11 tsk chilisås. 1Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering. 1Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek
Enkel kebabsås

Enkel kebabsås

2 msk chilisås. Blanda ihop alltihop och låt det stå ca 10 minuter. Vill man ha lite starkare så kan man ta lite mer sambal oelek
Kebabsås

Kebabsås

Kebabsås med vitlök. Receptet kommer från Zeinas kitchen Kebabsås med vitlök. 4-6 port. 1½ dl turkisk yoghurt
Kebabsås

Kebabsås

5 msk chilisås. Blanda alla ingredienser. Krydda efter egen smak. 3 dl yoghurt. 3 msk lättmajonäs. 1 droppe vitvinsvinäger