Brorsans smetanasill Låt sillfiléerna rinna av ordentligt. Låt gärna sillen stå i kylen över natten, så att alla smaker hinner gifta sig med varandra Ica kuriren
Elsas jul - Sill med örter, vitlök och äpple Härligt röda Ingrid Marie ger smak och färg åt sillen vi smaksatt med örter och vitlök från trädgården Elsas Skafferi
Krämig julsill II Låt sillen rinna av och skär den sedan i sneda bitar. Lägg i sillbitarna. 2 st burkar matjessill. Rör samman gräddfilen med majonnäs och kaviar Hemmets Journal
Miia´s Suutarinlohta/ Skomakarlax 1. Rada strömmings filéerna i en stor form, salta RIKLIGT mellan varven, låt stå i kylskåp 4-5 timmar Tasteline
Vitlöksgravad strömming I Dra bort skinnet från filéerna och dela dem mitt itu på längden. Skölj filéerna och låt dem rinna av. Rör samman vatten med ättika och salt Hemmets Journal
Skaldjurssill och Västerbottenssill Denna jul bestämde jag mig för att testa att göra två helt nya sillar. Den andra sillen är en västerbottenssill och jag får säga att båda två är riktigt riktigt goda, så gillar ni skaldjur och västerbottensost så är det bara till att sätta igång Mat och odla
Husfrusill Ha ju alldelens glömt bort att visa sillen som jag testa att göra till buffén vi hade på midsommarafton Växelhäxans Bak & Matblogg