Vänd ner majs, ärter och korv och hetta upp. ca 250 g falukorv, i stora tärningar. 1 gul lök, finhackad (stor) 3 msk margarin 2 dl ris, långkornigt 0,5 msk curry 4 dl hönsbuljong 1,5 dl majskorn 1,5 dl gröna ärtor ca 250 g falukorv, i stora tärningar 2 tomater
Här kommer receptet på en riktigt god korvgryta somblev mycket uppskattad när jag serverade den. Ugnsrostade grönsaker var jättegott tillsammans med korvgrytan
Sedan jag var på korvevenemanget på Smaklust har jag varit vansinnigt sugen på att göra korv. Och så köpte jag boken Charcuterie och vill testa ungefär alla recept som finns i den, så gårdagen ägnades självklart åt korvtillverkning med recept från ovan nämnda bok
Fräs falukorven i skivor i hälften av smöret i en stekpanna. Slå i ananasjuicen och låt det koka ihop tills allt blir simmigt och slå därefter i grädden samt lägg tillbaka korv och bacon