Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
(4 pers. )400 g kjøttdeig eller finhakket oksekjøtt2 løk4-5 hvitløksfedd1 liten rød chilipepper1 ts oregano1 ss paprikapulver1 ts cayennepepper (eller etter smak)2 ss hvetemel1 boks hermetiske tomater3 dl bønner100 g bacon1½ dl kraft/buljongHermetiske bønner kan brukes som de er
Hasselbackpoteter har alltid vært en av favorittmåtene mine å tilberede poteter på. Kjempegodt til alle typer kjøtt, og potetene klarer seg selv i ovnen mens man gjør andre ting
Idag bjuder jag på receptet på en god, värmande gryta. Det är min variant av chili con carne och den är långt från skolmatsalens köttfärssås med vita bönor i