14. 31 | september 12, 2017 | Lunch & middag. Ska precis sätta mig och skriva klart det sista på manuset som jag har deadline för på torsdag, men ville uppdatera bloggen först
. Bilden är inte så värst aptitlig… men middagen blev god trots det. Blev en “vad har jag i skåpet” middag, min avorioris visade sig vara råris (fick vänta lite längre på middagen) och jag hade bara prästost
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 röd paprika 400 g halloumiost 2 msk rapsolja 1 msk tomatpuré 2 tsk tokad oregano 1 tsk paprikapulver 1 förp passerade tomater (à 500 g) 1 dl vispgrädde 1/2 dl vatten salt svartpeppar Till servering ris, gryn eller pasta citronmarinerade svarta bönor (se länk under steg 7) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken