Bästa glutenfria brödet! Jag har tänkt på - och behövt - baka bröd i nästan två veckor, och igår kväll blev det äntligen av. Jag har ju efter nästan 9 månader utan gluten börjat tillåta mig nån vanlig macka, bulle/kaka och panerad mat (läs Anneli In Da Greenhouse!
Mörkt bönbröd med frukt och nötter Ingredienser Portioner. 1 bröd 1 förp kokta svarta bönor (à 380 g) 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 msk fiberhusk 2 dl kokande vatten 1/2 dl flytande honung 3 dl havremjöl (på ren havre för glutenfritt) + extra att strö över brödet 2 tsk bikarbonat 1 1/2 tsk salt 1 1/2 dl yoghurt (3%) 2 dl nötter t ex hassel- och valnötter 1 dl strimlade torkade aprikoser Lägg till i inköpslistan www.ica.se