Mina favoriter

Mina favoriter

  • 3 Recept
Mina favoriter
Dubbelmarinerad oxfilé

Dubbelmarinerad oxfilé

Det här är ett recept jag har serverat vid många tillfällen. Jag fick det för många år sedan av en kollega och det vann en tävling som ICA kuriren arrangerade för många år sedan
Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

Dubbelmarinerad Oxfilé ELLER Kycklingfilé

många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Ett litet recept på lite kristyr

Ett litet recept på lite kristyr

När man skall spritsa mycket och riktigt fina arbeten så är kristyr gjord på rumstempererad färsk äggvita den bästa