Kött

Kött

  • 2 Recept
Pannbiff med stekt lök ärtor och ättiksgurka

Pannbiff med stekt lök ärtor och ättiksgurka

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Ättiksgurka 0,5 st gurka 0,5 dl ättiksprit 1,5 dl vatten 1 dl strösocker Biffar 1 st gul lök 1 st ägg 1 dl standardmjölk 1 dl ströbröd 1 msk kalvfond 1 msk japansk soja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 msk Mat
Fläskfilégryta med marsalavin

Fläskfilégryta med marsalavin

Låt grytan koka i 5–10 minuter, tills köttet är genomstekt. Koka avorioriset med rosmarin enligt anvisningen på paketet