4 port 600 g fläskfilé (går även med kycklingfilé) 3 tomater 1 pkt bacon, klippt 1 stor brk champinjoner 5 dl grädde 3 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta kalvfond riven ost Bryn bacon och låt rinna av på papper
Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en ugnsform och lägg laxfileerna i botten. Ta fram en skål och blanda ihop creme fraichen, 1 dl vatten, grovhackad schalottenlök, finhackad vitlök, broccoli buketterna, citronpeppar, basilikan, lökpulver, vitlökspulver, salt och peppar
Vad kul att se ni att ni uppskattar mina recept. Lussebullsreceptet gillades verkligen. ) Hoppas ni fortsätter att läsa för det kommer att komma fler recept framöver självklart
Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna