Goda petit choux bakade idag Goda petit choux bakade idag. Idag har jag bakat de här goda petit chouxen efter att ha sett ett avsnitt av hela sverige bakar då de skulle göra munsbitar och den ena skulle vara en petit choux Dining And Cooking
Chokaddoppad kiwi med krossade pistagenötter Att doppa frukt i choklad är ett väldigt simpelt knep för att snabbt och enkelt göra hemmagjort godis som ändå känns lite lyxigt Ekoista
Saffrans kaka smält margarinet. Vispa ägg och socker + saffran, tillsätt mjölken och margarinet + vetemjöl och bakpulver Matklubben.nu
Ananaspaj Sätt ugnen på 200°. Smält smöret och häll över i en bunke tillsammans med mjöl, socker och bakpulver. Arbeta ihop ingredienserna till en deg Matklubben.nu
Chokladbollar Kärt bakverk har många namn brukar man ju säga (jaja, kanske inte riktigt, men man skulle kunna säga så My blueberry place