Adi

Adi

  • 2 Recept
Ugnsbakad lax med örtigt yoghurttäcke.

Ugnsbakad lax med örtigt yoghurttäcke.

4 portioner. 800 g laxfilé, med skinn 1 dl grekisk yoghurt 1 röd chilifrukt 1 lime, rivet skal + pressad saft från ½ lime 3 msk finhackad färsk koriander 1 tsk salt 1 tsk mortlad rosépeppar Garnering
Laxbiffar med limeaioli

Laxbiffar med limeaioli

Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar     Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal     salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell