Höstgryta med kassler och svamp Jag lagade en höstgryta med kassler och svamp. Den går snabbt att laga och räcker till många. Ingredienser Lindas Goda
Evas kycklingsallad Koka riset. Koka ärtorna. Rensa kycklingen. Vispa grädden lätt, blanda i majonnäs. Blanda ihop allt. Servera med vitt bröd 1 grillad kyckling Adam Carlbo
Mumsig kyckling Skär filéerna i bitar, bryn med hackad lök och pressad vitlök. Vispa ihop cheddar dip och mjölk. Tillsätt tacokrydda, cheddardippen, créme fraîches och soya Adam Carlbo
Kavring Blanda allt och häll i långpanna. In i ugnen. 100 grader i 1 timme. 150 grader i 1 timme. Eftervärme i 15 minuter Adam Carlbo
Dragongryta Koka upp buljon och soja. Lägg i köttet och rör om, låt koka 1 timme. Strimla purjolök och rör ner det i grytan Adam Carlbo
Maggies kyckling Blanda marinaden. Bred ut över kycklingen och låt stå minst 1 timme i kylen. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in i ugnen i 30 minuter Adam Carlbo
Porterstek Blanda alla ingredienser i en gryta. Koka upp. Lägg i köttet. Låt sakta sjuda i 30 minuter (per 1/2 kg kött) under lock Adam Carlbo