Mina favoriter

Mina favoriter

Evas kycklingsallad

Koka riset. Koka ärtorna. Rensa kycklingen. Vispa grädden lätt, blanda i majonnäs. Blanda ihop allt. Servera med vitt bröd 1 grillad kyckling

Mumsig kyckling

Skär filéerna i bitar, bryn med hackad lök och pressad vitlök. Vispa ihop cheddar dip och mjölk. Tillsätt tacokrydda, cheddardippen, créme fraîches och soya

Kavring

Blanda allt och häll i långpanna. In i ugnen. 100 grader i 1 timme. 150 grader i 1 timme. Eftervärme i 15 minuter

Dragongryta

Koka upp buljon och soja. Lägg i köttet och rör om, låt koka 1 timme. Strimla purjolök och rör ner det i grytan

Maggies kyckling

Blanda marinaden. Bred ut över kycklingen och låt stå minst 1 timme i kylen. Sätt ugnen på 200 grader. Sätt in i ugnen i 30 minuter

Porterstek

Blanda alla ingredienser i en gryta. Koka upp. Lägg i köttet. Låt sakta sjuda i 30 minuter (per 1/2 kg kött) under lock