• Blanda samman alla torra ingredienser. • Tillsätt ett helt ägg, två äggulor, olivolja och vattnet och arbeta till en deg för hand eller med hjälp av en maskin
Sötpotatis är oftast lite blötare, så du behöver använda mer (glutenfritt) mjöl och mindre ägg för att få ihop en deg (som ändå kommer att vara mer kladdig än vanlig gnocchi-deg
250-300 g Finax mjölmix (det bruna paketet som är naturligt glutenfritt och mjölkproteinfritt). 250-300 g Finax mjölmix (det bruna paketet som är naturligt glutenfritt och mjölkproteinfritt)
Jag har på senare tid experimenterat en hel del med glutenfri surdeg. Orsaken till att jag bakar så extremt mycket just nu är delvis för att glutenfri bakning såklart intresserar mig, men det är också frågan om recept som ska komma med i min nya bok (om de blir bra)
Glutenfritt bröd från Schär. Ingen i min familj är glutenintolerant, men jag tror att vi alla kan må bättre att av äta lite glutenfritt lite då och då, så därför tog jag chansen