En i särklass bästa kalla pajer jag ätit. Västerbottensosten i pajen gör botten salt och krispig. Blanda alla ingridienser till fyllningen och bre ut i pajskalet
Som sagt, paj var det ja. Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Innan dess vill jag dela med mig av en paj. Eller ja, receptet på en paj lite närmare bestämt. Paj är något som efterfrågas i detta hushållet ganska ofta, och då speciellt av pappan i huset
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen i matberedaren snabbt, låt den helst vila en stund i kylen. Strö den rivna osten över det förgräddade pajskalet
Mumsig Kantarell paj. Jag älskar kantareller och denna paj är jätte god och krämig. Ställ sedan in i ugnen i ca 20 minuter, eller tills pajen fått en fin färg