Fräs färsen klar, krydda med tacokrydda (späd ev. Pajfyllning och topping1 gul lök600 g nötfärs1-2 tacokryddpåsar (beroende på hur kryddigt man vill ha det)0,5 pkt krossade tomater3 st tomater2,5 dl creme fraiche2 dl riven ostFinhacka löken, stek den mjuk
Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske lite enformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju variera sig som tur är
När färsen och löken är brynt, blanda i tacokryddan och häll på vattnet. 500 gram köttfärs1 gul lök1,5 gul paprikamorotrå potatis2 buljongtärningar1 påse Santa Maria tacokrydda1,5 liter vattenHacka löken och bryn den tillsammans med färsen i en kastrull/gryta. 1 påse Santa Maria tacokrydda
Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad