Jag har gjort det här receptet på oxfilé innan, det receptet hittar ni här. )500 gram fläskfiléMarinad 1. 2 msk soja1 msk hoisinsås0,5 tsk salt2 msk olja1 tsk sockerMarinad 2. 0,5 dl vitvinsvinäger0,5 dl vatten2 dl olja1 tsk salt0,5 tsk svartpeppar, väl stött1 st vitlöksklyfta, pressad0,5 dl persilja, hackad2 msk kapris , avrunnenGör så här. 1. Stick in en köttermometer och stek köttet i 175 grader. Blanda samman alla ingredienser vinäger, vatten, olja, salt, svartpeppar, pressad vitlök, hackad persilja och kapris som är avrunnen (1 liten burk)8. När köttet kallnat skivas den i 1/2 cm tjocka skivor. 10. 11. 12. 1. 1 msk hoisinsås. 1 tsk socker. 1 tsk salt. 1 st vitlöksklyfta. 12