Godis

Godis

  • 16 Recept
Gräddkola

Gräddkola

Blanda grädde, socker, sirap och glukos i en kastrull. Koka upp och koka utan lock i 15–30 minuter. Det ska koka så mycket att det bubblar hela tiden
Smörkola

Smörkola

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 80 st portioner
Bärremmar

Bärremmar

Ett perfekt snacks istället för godis om man blir sugen på något. inspirerade av de hallon- resp. Blåbärsremmar som finns att köpa från René Voltaire, men drygt 40
Fruktremmar

Fruktremmar

Godis,. Godis,. Fruktremmar. Idag har jag inte haft någon jättebra dag matmässigt sett. Jag har ätit bullar, choklad, mer choklad och lite till choklad
Jordgubbsremmar med lime och vanilj

Jordgubbsremmar med lime och vanilj

Jordgubbsremmar med lime och vanilj. 2015-11-07, 10. 14. Just nu är det väligt trendigt att göra egna bär-eller fruktremmar
Sura citronremmar

Sura citronremmar

Äntligen har jag provat på att baka riktigt godis. Trillade in på @bakamedfrida på instagram och hittade detta fantastiska godis och recept
Karamell popcorn

Karamell popcorn

Efter att jag hade sett Leila i tv-rutan så tänkte jag dessa måste jag pröva på. Och för kanske nån vecka sedan så blev det av

Hemgjorda Karameller

Hemgjorda Karameller. Här kommer årets andra tips på en hemmagjord julklapp. Att göra karameller är inte så svårt om du gör dem på rätt sätt och dem blir supergoda
Karameller

Karameller

[ GODIS ]. Ingredienser. 1 ½ dl socker. 0,7 dl ljus sirap. 0,7 dl grädde. 1 msk smör. Visst är det gott med en och annan karamell ibland
Kolaklubbor

Kolaklubbor

Så här gör du. Klipp bakpapper i småbitar, cirka 5x10 cm. Rulla ihop till små strutar. Klipp små hål, cirka 1 1/2 cm i diameter, i en kartongbit, och använd som ställning till pappstrutarna
Nyttigt godis - blåbärsremmar

Nyttigt godis - blåbärsremmar

Då var det onsdag igen och vi firar dagen mitt i veckan med lite nyttigt godis nämligen blåbärsremmar
Marmeladkonfekt & gelégodis

Marmeladkonfekt & gelégodis

Så här gör du. Koka upp koncentrat och vatten. Blanda pektin med cirka 2 msk socker. Rör ner blandningen i saften