Avokadomousse Krama ur det blötlagda gelantinet och smält det i den heta buljongen. Låt den kallna. Dela avokadorna och ta ut kärnan Matklubben.nu
Brysselkål med bacon och smak av Asien Brysselkål, kokt rakt upp och ner ger inte så mycket smak, men om man steker till dem lite och tillsätter lite spännande smaker så får man något helt annat Sandbergs receptblogg
Ugnsbakad lax i hummersås Jag längtar till sommaren när man kan grilla lax i ett foliepaket fyllt med godsaker, det är riktigt mumsigt det Lätta och Goda recept
Fisksås Blanda grädde och crème fraiche i en kastrull och smula ner buljongtärningen. Tillsätt dill efter eget tycke Matklubben.nu
Heltstekt fläskytterfilé Sätt ugnen på 125-150°. Putsa fläskytterfilén. Krydda den med salt och svartpeppar eller med valfria kryddor Matklubben.nu