Goda frukostbröd bakade utan mjöl som går lätt att röra till och baka ut kvällen före. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Ingredienser Portioner. 6 4 dl havregryn 1 tsk malen kanel 1/2 tsk malen kardemumma 1/2 tsk malen ingefära 2 krm vaniljpulver 1/2 tsk salt 1 ägg 4 msk honung 5 dl havredryck 4 små bananer Tahiniyoghurt 2 msk tahini 3 msk honung Till servering grekisk yoghurt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli