6 portioner600 gram fläskfilé i strimlorslat och peppar600 gram wookgrönskaer frysta eller färskaolja att stelka i2 påsar go tan teriyaki wok sauceris eller nudlarStek fläskfilén och salta och peppra, tillsätt wookgrönsakerna och stek snabbt så dom blir varma och häll över såsen
Honungsglacerat ankbröst med äppel- och sellerisallad, rostad potatis och apelsinsås. Jösses vilken långkörarmeny, Feber och elände gör ju att man liksom tappar lusten att göra någon nytta alls, men den som väntar på något gott
Vi hade några olika snittar som vanligt på nyårsafton - några gamla favoriter och något nytt. Riktigt goda blev de ost- och olivbollar som Karin tipsade om
Stekt fisk med kokt potatis & grön ärtpuré 4 portPotatis till 4 personer600 gr valfri fisk1 ägg2 msk vetemjölsalt & pepparsmör250 g frysta ärtor1 vitlöksklyfta1 dl creme fraiche1 dl parmesanost salt & pepparSkala potatisen och koka den
Ibland hittar man något nytt i affären som man inte har provat förut, vi hittade svartkål. Ärligt talat så har ingen av oss provat någon form av denna typ av kål tidigare så efter lite funderande så kom vi överens om att vi skulle stuva den