Ryskt Rågbröd på filmjölk. Antal portioner. 12. Färdigt på. 1h 45 min. Ingredienser. Steg 1. 500 g filmjölk 375 g stenmalt rågmjöl 20 g jäst Steg 2 Mias Lilla Skafferi
Marie´s varma smörgåstårta Fyllning 1. Koka äggen hårt, skala och hacka dom. Blanda äggen med kaviaren, majonnäsen och den hackade dillen Matklubben.nu
Malaxlimpa Knådas till en stadig deg och skall sedan jäsa i minst 6 timmar. Häll degen i en långpanna eller fördela den jämnt i avlånga brödformar där den sedan ska jäsa ytterligare i 1 timme Matklubben.nu
Potatisgratäng med kycklingfilé och ädelostsås Börja med att skala och skiva potatisarna tunt och koka dom i ca 10 min i salt vatten. Vispa lätt upp ägg, grädde och mjölk och kryddor Matklubben.nu