Kött

Kött

  • 5 Recept
Revbensspjäll i magisk glaze

Revbensspjäll i magisk glaze

Någon gång ska var första gången, och det här var mina första tillagade revbensspjäll och magiskt goda blev de små rackarna
Grillade revbensspjäll med supergod glaze

Grillade revbensspjäll med supergod glaze

1 kg revben3 röda lökar2 st köttbuljongtärningar2 st vitlöksklyftorvattenHäll i vatten i en kastrull, tillräckligt så det kommer att täcka revbenen. 2 st köttbuljongtärningar
Revbensspjäll i ugn

Revbensspjäll i ugn

Ugn. 175°C,. Antal. 2 personer. Tid i ugn. ca 1 tim och 30 min. Under grill och höj värmen till 250°C med glaze de sista
Vildsvinsrevben

Vildsvinsrevben

Smaken på köttet är ingen större skillnad mot revben av fläskkött, men de känns lite mer kompakta. Gnid in köttet med salt och svartpeppar och lägg det i en plastpåse (gärna dubbla)
Marinerade vildsvinskotletter med potatisgratäng

Marinerade vildsvinskotletter med potatisgratäng

1) Tina upp vildsvinskotletterna om de inte redan är tinade och lägg dem i en ganska stor påse. 2) Blanda ihop marinaden i en liten skål och häll över kotletterna som ligger i påsen, knyt och ruska om så marinaden blandar in sig i kotletterna